kaszanka | wyrób wędliniarski z kaszy i krwi oraz podrobów: wątroby, płuc, skórek wieprzowych, tłuszczu, popularny w kuchni polskiej, słowackiej, węgierskiej i niemieckiej. |
kiszka kaszana | wyrób wędliniarski z kaszy i krwi oraz podrobów: wątroby, płuc, skórek wieprzowych, tłuszczu, popularny w kuchni polskiej, słowackiej, węgierskiej i niemieckiej. |
wyrób wędliniarski z kaszy i krwi oraz podrobów: wątroby, płuc, skórek wieprzowych, tłuszczu, popularny w kuchni polskiej, słowackiej, węgierskiej i niemieckiej krzyżówka krzyżówka, szarada, hasło do krzyżówki, odpowiedzi,
Jeżeli znasz jakieś inne odpowiedzi do opisu - wyrób wędliniarski z kaszy i krwi oraz podrobów: wątroby, płuc, skórek wieprzowych, tłuszczu, popularny w kuchni polskiej, słowackiej, węgierskiej i niemieckiej - wpisz je poniżej: