pyza drożdżowa gotowana na parze; podawana na słodko albo na słono: samodzielnie lub jako dodatek do mięsa; zwykle w liczbie mnogiej krzyżówka

parowaniec pyza drożdżowa gotowana na parze; podawana na słodko albo na słono: samodzielnie lub jako dodatek do mięsa; zwykle w liczbie mnogiej.

Jeżeli znasz jakieś inne odpowiedzi do opisu - pyza drożdżowa gotowana na parze; podawana na słodko albo na słono: samodzielnie lub jako dodatek do mięsa; zwykle w liczbie mnogiej - wpisz je poniżej:


Inne opisy:

związany z ludowcem, dotyczący ludowca
o mężczyźnie: taki, który ma żonę, jest po ślubie
taki, który jest związany z cytadelą - twierdzą
taki, który jest podobny do cytadeli - twierdzy, przypomina cytadelę
taki, który jest związany z cytadelą - opancerzonym zespołem dział na statku
taki, który jest związany z drużyną wojskową
taki, który jest związany z feromonem lub feromonami
związany z antynomizmem
związany z filumenistyką
o dźwięku: bardzo głośny, donośny, ogłuszający; taki, który przypomina grzmot, jest tak silny jak grzmot
opowiedzieć komuś, co się naprawdę czuje, myśli na jakiś ważny temat
postępować przeciwnie, niż większość
powodować, że ktoś coś zaczyna robić, dobrowolnie lub nie, rozkręcać kogoś do działania
odpadać od czegoś, sypiąc się
zwymiotować
wycofywać się z czegoś, odstępować, tchórzyć
wycofać się z czegoś, odstąpić od czegoś, stchórzyć
wydorośleć, stając się dobrze ocenianym członkiem społeczeństwa, prawdziwym człowiekiem
czuć się jako osoba lepsza od innych i okazywać to
wszczynać kłótnię, sprzeciwiać się komuś lub czemuś, toczyć spór o kogoś lub o coś
Trzeba je podnieść, by otworzyć szkatułę
Trzeba je udowodnić
Trzeba je zaprowadzić
Trzeba kuć je, póki gorące
Trzeba na nią zasłużyć
Trzeba na nie uważać, jedząc rybę
Trzeba na nie uważać, zrywając róże
Trzeba się mocno schylić, żeby go pogłaskać
Trzeba
Trzebić (weterynaria)
Trzebić rośliny
Trzebić
Trzebienie (weterynaria)
Trzebienie roślin
Trzebienie
Trzebieniec
Trzebież zwierzyny
Trzebież
Trzech artystów na scenie
Trzech instrumentalistów na scenie

pyza drożdżowa gotowana na parze; podawana na słodko albo na słono: samodzielnie lub jako dodatek do mięsa; zwykle w liczbie mnogiej krzyżówka krzyżówka, szarada, hasło do krzyżówki, odpowiedzi,