potrawa przygotowana z gorącego sera i białego wina lub mięsa i oleju, lub czekolady; pochodzi z kuchni szwajcarskiej, ale jest też bardzo popularna we Francji i we Włoszech krzyżówka

fondue potrawa przygotowana z gorącego sera i białego wina lub mięsa i oleju, lub czekolady; pochodzi z kuchni szwajcarskiej, ale jest też bardzo popularna we Francji i we Włoszech.

Jeżeli znasz jakieś inne odpowiedzi do opisu - potrawa przygotowana z gorącego sera i białego wina lub mięsa i oleju, lub czekolady; pochodzi z kuchni szwajcarskiej, ale jest też bardzo popularna we Francji i we Włoszech - wpisz je poniżej:


Inne opisy:

taki, który jest w kolorze brunatnym o brązowym odcieniu
związany jednocześnie z psychiką i zmysłami człowieka
w fotografii: związany z diapozytyweme - obrazem fotograficznym w postaci pozytywu, wykonany na przezroczystym materiale
w medycynie: występujący przy rozciąganiu na przykład mięśni, nerwów
taki, który coś rozciąga; najczęściej o ruchu, ćwiczeniach
związany z cygarem
taki, który zawiera węgiel, węglowy
taki, który jest przeznaczony do cygara, na cygaro
taki, który jest zrobiony z żywicy kadzidłowca
taki, który kolorem przypomina węgiel
opowiedzieć komuś, co się naprawdę czuje, myśli na jakiś ważny temat
postępować przeciwnie, niż większość
powodować, że ktoś coś zaczyna robić, dobrowolnie lub nie, rozkręcać kogoś do działania
odpadać od czegoś, sypiąc się
zwymiotować
wycofywać się z czegoś, odstępować, tchórzyć
wycofać się z czegoś, odstąpić od czegoś, stchórzyć
wydorośleć, stając się dobrze ocenianym członkiem społeczeństwa, prawdziwym człowiekiem
czuć się jako osoba lepsza od innych i okazywać to
wszczynać kłótnię, sprzeciwiać się komuś lub czemuś, toczyć spór o kogoś lub o coś
Trzeba je podnieść, by otworzyć szkatułę
Trzeba je udowodnić
Trzeba je zaprowadzić
Trzeba kuć je, póki gorące
Trzeba na nią zasłużyć
Trzeba na nie uważać, jedząc rybę
Trzeba na nie uważać, zrywając róże
Trzeba się mocno schylić, żeby go pogłaskać
Trzeba
Trzebić (weterynaria)
Trzebić rośliny
Trzebić
Trzebienie (weterynaria)
Trzebienie roślin
Trzebienie
Trzebieniec
Trzebież zwierzyny
Trzebież
Trzech artystów na scenie
Trzech instrumentalistów na scenie

potrawa przygotowana z gorącego sera i białego wina lub mięsa i oleju, lub czekolady; pochodzi z kuchni szwajcarskiej, ale jest też bardzo popularna we Francji i we Włoszech krzyżówka krzyżówka, szarada, hasło do krzyżówki, odpowiedzi,