o jedzeniu: taki, który nie został w efekcie kulinarnej obróbki (gotowania, smażenia itp.) doprowadzony do stanu miękkości krzyżówka

półtwardy o jedzeniu: taki, który nie został w efekcie kulinarnej obróbki (gotowania, smażenia itp.) doprowadzony do stanu miękkości.

Jeżeli znasz jakieś inne odpowiedzi do opisu - o jedzeniu: taki, który nie został w efekcie kulinarnej obróbki (gotowania, smażenia itp.) doprowadzony do stanu miękkości - wpisz je poniżej:


Inne opisy:

zdrobniale: fragment stopy (części elementu garderoby: pończoch, śpiochów, rajstop, którą okrywa się stopę), także: skarpet i butów, który po ubraniu znajduje się w okolicach pięty
popularyzowanie wiedzy technicznej
wkładka do buta, którą umieszcza się w tyle, tak, żeby znajdowała się pod piętą
człowiek, który zajmuje się podziałem gruntów na parcele
część metalowego elementu jakiegoś prostego narzędzia (np. kosy, pilarki), która jest konstrukcyjnie przystosowana do tego, by obsadzić ten metalowy element w drzewcu, stylisku (innej części narzędzi
Pomiar
właściciel parceli
kima - rodzaj profilu architektonicznego ukształtowanego esowato
rodzaj profilu architektonicznego ukształtowanego esowato
osoba zajmująca się zbieraniem i komentowaniem przysłów
opowiedzieć komuś, co się naprawdę czuje, myśli na jakiś ważny temat
postępować przeciwnie, niż większość
powodować, że ktoś coś zaczyna robić, dobrowolnie lub nie, rozkręcać kogoś do działania
odpadać od czegoś, sypiąc się
zwymiotować
wycofywać się z czegoś, odstępować, tchórzyć
wycofać się z czegoś, odstąpić od czegoś, stchórzyć
wydorośleć, stając się dobrze ocenianym członkiem społeczeństwa, prawdziwym człowiekiem
czuć się jako osoba lepsza od innych i okazywać to
wszczynać kłótnię, sprzeciwiać się komuś lub czemuś, toczyć spór o kogoś lub o coś
Trzeba je podnieść, by otworzyć szkatułę
Trzeba je udowodnić
Trzeba je zaprowadzić
Trzeba kuć je, póki gorące
Trzeba na nią zasłużyć
Trzeba na nie uważać, jedząc rybę
Trzeba na nie uważać, zrywając róże
Trzeba się mocno schylić, żeby go pogłaskać
Trzeba
Trzebić (weterynaria)
Trzebić rośliny
Trzebić
Trzebienie (weterynaria)
Trzebienie roślin
Trzebienie
Trzebieniec
Trzebież zwierzyny
Trzebież
Trzech artystów na scenie
Trzech instrumentalistów na scenie

o jedzeniu: taki, który nie został w efekcie kulinarnej obróbki (gotowania, smażenia itp.) doprowadzony do stanu miękkości krzyżówka krzyżówka, szarada, hasło do krzyżówki, odpowiedzi,